Mode og Dyremishandling

Hvem går med  Pels i  20015??

stenalderen var det nødvendigt at vi Nordboere brugte pelsen fra de dyr vi spiste til at holde os varme. ...Dengang spærrede man ikke dyrene inde i for små bure, og masseslagtede dyr, bare for profittens skyld....man brugte pelsen fra det dyr man alligevel spiste. 

 

Efterhånden som vi mennesker udviklede os, lærte vi at strikke og væve osv. Vi lærte at lave garn og stoffer af vegabilske og syntetiske materialer.

I 2015 har vi alle muligheder for at gå varmt klædt ...og smukt klædt ...uden at gå med pels.

I 2015 er det derfor ikke nødvendigt at holde uskyldige dyr i små bure og masseslagte dem ..KUN for at få deres pels. 

Derfor er der kun EN ENESTE grund til at nogle mennesker går med pels..Nemlig at prale med at de har RÅD til at gå med pels...

Disse mennesker er totalt FØLELSESKOLDE og ligeglade med hvordan dyrene bliver mishandlet...og slagtet...bare de kan vise status.  og I mine øjne har disse mennesker, ikke fulgt med udviklingen.

Jeg har kun et ord for disse mennesker:

Uintelligente, Fordummende egocentrikere, som KUN tænker på sig selv, og skider på om de er skyld i dyremishandling...manglende  sammenhold og ligeværd....og de er dermed ødelæggende for hele menneskets og jordens fremtid.

(Intelligens har intet at gøre med, om man får højeste karakter i skolen, eller om man er snu og kan snyde andre....En høj intelligens beregnes ud fra, hvor god man er til at løse opgaver (som man ikke har prøvet før)..samt at man kan se sammenhænge og relationer i henhold til jordens dyreliv, natur og mennesker.  ...For ingen mennesker kan overleve på denne planet, uden at vi lever i harmoni med naturen og dyreriget.)

Intelligens er derfor løsningen på hvordan vi sammen overlever på denne jordklode  ....istedet for at ødelægge alt...natur, dyr ..og mennsker, for ussel mammon ,  STATUS og magt.

 Jeg siger NEJ TAK til pels, hvad gør du???

opinionsundersøgelse lavet af Animas kollegaer i Sverige viser at 8 ud af 10 svenskere er imod minkavl. I Sverige er det ligesom i Danmark forbudt at opdrætte ræve for pels, desuden har man også forbudt chinchillafarme. Dyreværnsorganisationer presser nu på for at også minkavl skal forbydes, ligesom det bl.a. er gjort i England og Østrig.

Pels hører til på de dyr der er født med den. 

Pels Nej TAk har delt dette:

MENER DU OGSÅ VILDE DYR HØRER TIL I NATUREN ?

- og ikke i et lille trådbur hele sit korte usle liv for så at blive trukket ud af buret med en nakketang og båret til stedet, hvor den bliver aflivet med strøm med elektroder i mund og endetarm, så den dør af et hjertestop ? 
Synes du heller ikke, pelsdyrene fortjener denne skæbne - kun for deres pels ? For forfængelighed og penge ?

TAK FORDI DU OGSÅ ER IMOD PELS.

 

Her er tre, som alle kender,---der er enige i at vi skal behandle dyrene med venlighed og respekt...og det er ikke venligt hverken at trække huden af andre ..og dræbe dem på bestialske måder.

Synes du det ville være venligt og respektfyldt, hvis nogen ville dræbe dig, eller dine børn...for at få din eller deres hud???

 

 

 

 

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

19.09 | 17:27

De fleste mennesker mener en ægte kat, er racekatte, som er fremavlet, jeg mener at ægte katte, er katte som er skabt naturligt uden menneskers indblanding.

...
19.09 | 17:21

Misrøgt er hvis dyrene ikke bliver passet, får sund mad hver dag, rent vand, har adgang til frisk luft og masser af kærlighed.

...
21.07 | 13:42

køb f.eks en anden slags kattegrus (f.eks ren moler UDEN parfume, købes i Fakta..Flyt kassen hen hvor han tisser, og ros ham, NÅR han går i kassen. vhRita

...
21.07 | 11:48

Hej min datter har fået en kastrat af en anden han er ca 5 år og tisser ofte ved siden af Bakken han har 2 bakker en lukket og en åben hvad kan man gøre ved det

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE